Korisno

 

Pregled informacija iz područja gospodarenja otpadom često zna biti kompleksan i kompliciran te zamagljen u obilju različitih uniformnih informacija. Kako bi došli do određenog podatka, gubimo  previše vremena.

KEMIS-Termoclean želi pojednostaviti pristup informacijama, otvoriti put za više znanja, saznanja i preglednosti u što kraćem vremenu. Naši inženjeri prenijeli su i uredili najvažnije materijale iz područja gospodarenja otpadom kako bi za Vas bili pregledniji i čitljiviji.

Svim našim klijentima i partnerima, svim našim zaposlenicima ali i svim ostalim posjetiteljima naših internetskih stranica, želimo uz jednostavno i kvalitetno upoznavanje s KEMIS-Termocleanom i našim uslugama, ostaviti poveznicu na značajne i zanimljive internetske stranice koje su vezane za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom ali i puno više od toga.

Osiguranje zdravlja i sigurnosti čovjeka te očuvanje prirode i okoliša temeljni su civilizacijski postulati.

Izvrsnost naših usluga manifestira se i kroz proaktivnu afirmaciju i širenje znanja i relevantnih informacija. Razvoj pozitivne svijesti utemeljene na načelima održivog razvoja neophodni su za uspjeh održivog razvoja.